Program edukacije

NEMA NEIZLEČIVIH BOLESTI VEĆ NEIZLEČIVIH LJUDI, KOJI SE NE ODRIČU LOŠIH NAVIKA!

STANDARDNI PROGRAM EDUKACIJE ZA SAMOSTALNO PRIRODNO ODRŽAVANJE I POBOLJŠANJE OPŠTEG STANJA ORGANIZMA

 

prema knjigama Dr Ričarda Šulca i Dr Hilde Klark. Pre početka programa uraditi čišćenje digestivnog trakta (ŠANKH PRAKŠULANU)

PROGRAM ZA PRVIH SEDAM DANA

 • • U 07.00h popije se kašičica „Todikampa“ (ili ekstrakt pregrada oraha u rakiji) i kapsule pelena i karanfilića (prema posebnom uputstvu),
 • • Nakon 20 minuta popije se čaj za bubrege
 • • Nakon 10 minuta, čaj na bazi žalfije i 20 kapi tinkture za cirkulaciju,
 • • Nakon 10 minuta počinje se piti sok za jetru (250 ml soka od jabuka, 250 ml prečišćene vode, 1 čeno belog luka, oko 0,5 cm korena đumbira i jedna kašičica maslinovog (ekstra devičanskog) ulja. Za prvi dan sve se izblendira i pije se u gutljajima sa zadržavanjem u ustima – trebalo bi popiti za 30-45 minuta; od drugog do petog dana povećavati za po 1 čeno belog luka i jednu kašiku maslinovog (ekstra devičanskog) ulja, tako da se petog dana doda 5 čenova belog luka i pet kašika maslinovog (ekstra devičanskog) ulja. Šestog i sedmog dana isto kao petog. Takođe, svakog dana po 20 kapi: tinkture za: jetru, detoks, imuno#1, antibiotik, sve sa vremenskim razmakom po 5-10 minuta,
 • •Sedmog dana se pije sok za veliko čišćenje jetre (250 ml maslinovog ulja, 250 ml ceđenog soka od grejpa i komadić đumbira). Pije se na 15 minuta po gutljaj u toku 4 sata (između 17 i 21 čas). Uz sok se može piti jači čaj od nane po gutljaj.
 • • Oko 11.00h uraditi kontrastno tuširanje obolelog mesta-područje pankreasa (početi sa toplim tuširanjem 1 minut (toplo koliko se može izdržati da se ne opeče), zatim 1 minut sa maksimalno hladnim tušem, ovo ponoviti pet puta prvi dan, u narednim danima povećavati za po jedan put do 10, a zatim nastaviti sa po 10 naizmeničnih kontrastnih tuširanja obolelog mesta. Za vreme tuširanja obolelog mesta jako ga masirati; to raditi i ako se oseća bol prilikom masiranja,

Nakon kontrastnog tuširanja obolelo mesto izmasirati maslinovim uljem,

 • • Nakon toga obavezno prošetati na vazduhu najmanje 15 minuta (helioterapija),
 • • Oko 13.00h popiti čaj za bubrege i početi sa konzumiranjem soka (1 deo cvekle, 3 dela šargarepe i 6 delova jabuke) za ručak i popiti sve tikture prema uputstvu na bočici,
 • • Oko 15.00h uraditi kontrastno tuširanje obolelog mesta,
 • • Zatim obavezno prošetati na vazduhu najmanje 15 minuta,
 • • Nakon šetnje popiti sa razmakom 2 šolje jakog čaja od nane, sa njim popiti tinkture koje se piju više od 3 puta dnevno.
 • • Oko 18.00h popiti čaj za bubrege sa konzumiranjem soka (1 deo cvekle, 3 dela šargarepe i 6 delova jabuke) za večeru i popiti sve tikture prema uputstvu na bočici, ali sada uzeti formulu CREVA#1 prema uputstvu na bočici.
 • • Oko 19.00h radi se kupka, naizmenično, jednog dana sa ljutom paprikom, mlevenom slačicom i mlevenim korenom ili prahom đumbira od svake biljke po 3 kašike, a drugog dana sa glinom za spoljnu upotrebu (prema uputstvu na pakovanju). U kadi se ostaje oko 30 minuta, voda treba da bude što toplija – koliko može da se izdrži a da se ne opeče, vodu dogrevati za vreme kupke, za vreme kupke piti šolju-dve čaja od hajdučke trave.
 • • Nakon kupke izvršiti klistiranje prema uputstvu iz knjige Servis-čišćenje organizma.
 • • Pred spavanje staviti oblogu od ricinusovog ulja. Flanelnu krpu ili dečiju pelenu veličine (zavisno od obolelog mesta) 30×30 cm ili veću namočiti u zagrejano ulje ricinusa i staviti na obolelo mesto. Preko nje staviti plastičnu foliju, a preko staviti toplu vunenu tkaninu i sve to pričvrstiti elastičnim zavojem. Bilo bi dobro staviti termofor, kako bi se što duže zadržala toplota. Na dušek staviti plastičnu foliju kako bi se zaštitila posteljina od ricinusovog ulja, jer se fleke od ricinusa ne peru. Ujutro skinuti oblogu i obolelo mesto oprati domaćim sapunom (najbolje sapunom od maslinovog ulja – recept u knjizi Servis-čišćenje organizma.). Možda se mora koristiti soda bikarbona da bi se uklonila masnoća sa kože.
 • • Jednom do dva puta nedeljno raditi ledeni čaršaf. Posle tople kupke u kadi sa ljutom mlevenom paprikom, mlevenom slačicom i mlevenim korenom ili prahom đumbira (od svake biljke po 3 kašike), leći na ledeni čaršaf (detaljnije u knjizi Generalni remont organizma bez zamene organa i delova tela od dr. Milovana Miloševića).

 

PROGRAM ZA DRUGIH SEDAM DANA

 

je isti kao i za prvih sedam dana, sem što se:

 • umesto soka za jetru pije sok za bubrege: 500-1000 ml prečišćene vode (kako se prečišćava videti u Servis-čišćenje organizma), sok od 1-2 limuna i 60-120 kapi ekstrakta ljute paprike i đumbira (formula za cirkulaciju),
 • pije se formula CREVA#2, umesto formula CREVA#1, prema uputstvu sa bočice i
 • ne pije se maslinovo ulje sa sokom od citrusa. Pored dve polusatne šetnje dnevno treba obavezno raditi vežbe DISAJNA GIMNASTIKA STRELJNIKOVE svakodnevno. NAPOMENA: ovo je univerzalni program. Nakon detaljnog razgovora i utvrđivanja uzroka nastalog zdravstvenog problema prisutne osobe definiše se personalizovani program u prisustvu doktora nauka prirodne medicine, lekara prirodne medicine, medicinskog tehničara medicinske sestre.

Ovo je program za samostalan rad kod kuće. Za rad u edukativnom centru termine primene procedura određuje ordinirajuća medicinska sestra prema rasporedu edukanata.

Kontakt za rezervacije u Dubu u kući zdravlja, Bato 060/3576999, Borko 065/8576999 i 060/3555426 

Želim Vam ozdravljenje ili poboljšanje zdravlja Dr Milovan Milošević

 

 

P.S. Proučite dobro program, pa ako ima nejasnoća ili dilema pitajte da razjasnimo. Razmislite možete li sprovesti program u sopstvenoj režiji kod kuće uz pomoć porodice i bližnjih. Ukoliko se odlučite za sopstenu režiju javite da prema vrsti zagađenja opredelimo nužan asortiman biljnih formula i preparata kao dadataka ishrani. Ukupan iznos za formule i preparate se kreće oko 300 evra sve zavisi od vrste i stepena zagađenja Ukoliko se odlučite da dođete na edukaciju u KUĆU ZDRAVLJA, to će da Vas košta 2500 evra u dinarskoj protivvrednosti za 15 dana tretmana u Dubu (to je najkraći period edukacije) u našoj kući u šta je sve uključeno.

 

Aranžman za 15 dana edukacije i smeštajem u objektima u Bajinoj Bašti košta 2500 evra u dinarskoj protiv vrednosti.

 

Za rezervaciju termina za edukaciju uplaćuje se avans u iznosu od 1000 evra u dinarskoj protiv vrednosti.

U slučaju odustajanja od rezervacije avans se ne vraća izuzev u slučaju delovanja više sile definisane zakonom.

 

Ostatak iznosa za Edukaciju sa tretmanima plaća se pri dolasku.

 

Najkraća edukacija traje 15 dana.

 

Pansion i usluga medicinske sestre za praktičnu obuku: klistiranja, masaže, stavljanja obloga, kontrasnog tuširanja, tople kupke, korišćenja ledenog čaršafa, spremanja sokova i korišćenja biljnih formula i preparata kao dodataka sokovima-hrani se plaća unapred i ne može se otkazati bez neke teške više sile definisane zakonom (jakog pogoršanja bolesti ili smrtnog slučaja u porodici). Ukoliko dođe do prekida edukacije iz navedenih razloga za preostalo vreme uplaćene edukacije vraća se novac. Dok za ostale slučajeve prekida edukacije za ne iskorišćenje dane novac se ne vraća.

 

Smene edukanata su 01. i 15. u mesecu.

 

Rezevacija termina edukacije u Kući zdravlja potvrđuje se uplatom avansa u iznosu od 1/3 ukupnog iznosa za planirani period boravka po osobi na devizni ili dinarski račun kod Banke Poštanska štedionica u dinarskoj protiv vrednost na račun broj 200-15500034-71. Nakon izvršene uplate obavezno dostavite dokaz o istoj sa vidljivim podacima uplatioca putem Viber ili WhatsApp aplikacije, ili putem mejla cpaorganic@gmail.com.Ukoliko uplaćujete na devizni račun, molimo vas, zatražite da pošaljemo Instrukciju za deviznu uplatu.

 

Svako dobro od Gospoda želi Vam ekipa edukacije dr Milovan hadži Milošević

 

LIČNA SAGLASNOST SA IZJAVOM O DOBROVOLJNOM PRIHVATANJU

EDUKACIJE ZA POBOLJŠANJE ZDRAVSTVENOG STANJA

 

     Prijem edukanata se vrši 01. i 15. mesecu

 pročitao/la sam kompletan sadržaj sa web sajta “kucazdravljasrbija.com” i web sajta “kucazdravljadub.com”, kao i sajta “milovanmilosevic.rs” te shvatio/la i razumeo/la celokupan tekst sa navedenih sajtova pa ovim putem, bez prinude, zablude ili manipulacije, u celosti dobrovoljno prihvatam “EDUKACIJU ZA POBOLJŠANJE ZDRAVSTVENOG STANJA”, i potvrdjujem da sam proučio/la “STANDARDNI PROGRAM EDUKACIJE ZA POBOLJŠANJE ZDRAVSTVENOG STANJA”- UKLANJANJE UZROKA BOLESTI sa kojim se u potpunosti slažem te potvrđujem da sam sa istim SAGLASAN/SAGLASNA.

Ujedno izjavljujem, da sam se o svemu tamo navedenom posavetovao/la i konsultovao/la sa svojim: lekarom, prijateljima, porodicom, pravnim savetnikom, sveštenikom, psihijatrom odnosno sa svim licima ili subjektima koje sam smatrao/smatrala bitnim i stručnim, pa svojim potpisom na ovom dokumentu neopozivo potvrđujem da sam samostalno (po prethodnim konsultacijama sa gore navedenim subjektima i licima), i svojom slobodnom voljom, razumeo/la sve informacije i obaveštenja o gore navedenom standardnom programu i planu edukacije te na osnovu toga doneo/la odluku da prihvatam navedeni program jer sam na osnovu dobro proučenog PROGRAMA i stavova navedenih lica i subjekata doneo/la svoju konačnu ODLUKU kojom prihvatam program,savete i metode koje će mi biti pružene. Obavešten/a sam da je navedeni Program obuke sačinio doktor nauka prirodne medicine Milovan Milošević, koji uz svoje saradnike i rukovodi obukom i drži teoretski deo obuke, te daje konkretna uputstva i savete svojim saradnicima za praktičnu primenu metoda i postupaka u sprovođenju praktičnog dela obuke. Pre pristupanja edukaciji u razgovoru sa rukovodiocem obuke odnosno njegovim saradnicima, razjašnjene su mi sve nedoumice i sporna pitanja. Tom prilikom sam upoznat/a sa:

antiparazitskim programom, promenom načina ishrane, čišćenjem organizma (creva, jetre, bubrega, krvi, limfe, pluća i kože), hidroterapijom, helio terapijom, fizičkim aktivnostima, upotrebom biljnih formula, tinktura, čajeva i preparata. Sve sam ovo prihvatio-prihvatila na svoju ličnu odgovornost i ukoliko bi došlo do nekih eventualnih loših propratnih pojava pa bilo to i sa fatalnim ishodom, ja ili moja rodbina nećemo teretiti niti tražiti odgovornost organizatora i osoblja Udruženja Centra za prirodne alternative, niti ćemo tražiti bilo kakvu nadoknadu eventualno nastale štete.

Informisan/a sam da program može podrazumevati određene metode i usluge, pa to ovim putem i prihvatam, te u tom smislu dajem ovim putem svoju neopozivu SAGLASNOST sa metodama, savetima i uslugama koji će mi biti pruženi i to: klistiranje, masaže, stavljanja obloga, kontrasno tuširanje (toplo-hladno), tople kupke, korišćenje ledenog čaršafa, konzumiranje sokova, čajeva, tinktura i korišćenje biljnih formula i preparata kao dodataka sokovima-hrani te da ukoliko dođe do mog samovoljnog prekida edukacije (na čega uvek imam pravo) za preostalo vreme tj. za preostali a neiskorišćeni period uplaćene edukacije ne vraća mi se uplaćeni novac, sem u slučaju da dokažem ozbiljne negativne reakcije mog organizma ili pogoršanje zdravlja koje je u uzročno posledičnoj vezi sa gore navedenim programom.

Svestan/svesna sam činjenice da je svaki organizam “jedinka za sebe”, te da je gore navedenim programom postavljena jasna osnova za potencijalno poboljšanje opšteg stanja mog organizma, ali da uvek postoji mogućnost da navedene metode ne daju željene rezultate.

 

Saglasan/saglasna sam da svojom slobodnom voljom pristupim navedenom programu i edukaciji, kao što sam saglasan/saglasna sa svim metodama i uslugama koje će biti primenjene u toku navedenog programa.

 

Ovu saglasnost potpisujete I dostavljate sa dokazom o uplati avasa.

 

 

Prijava za boravak u Kući zdravlja

Saglasnost

5 + 4 =